Výroba Orgonitů

Výroba Orgonitů

Lubomír Matejčík sobota, 30. listopadu 2019

Každý orgonit je dělán individuálně a každý je originál. Jedná se o ruční práci, kde samozřejmě můžou vzniknout nedokonalosti tvarů, velikosti, puklin, škrábanců a bublinek, nejedná se však o nějaký snad horší orgonit, sila tkví na hrotu křišťálu a kovových hoblinách, samotná pryskyřice slouží jen jako pojivo, ale i pryskyřice musí být vhodná pro výrobu orgonitu, neměla by tu energii "ubíjet" uvnitř, ale musí procházet. Toho lze docílit jedině hmotou s mřížkovou strukturou. Tady vyvstáva jedna otázka, jestli může být i v jiné hmotě? Vyrábí se i z jiných materiálů jako je, dvousložkové lepidlo, vosk, cukrová hmota a jiné. Konkrétně u včelího vosku, můžete najít na internetu, že tato složka je nevhodná, osobně z tohoto orgonitu nic necítím.

Závěrem

Nesnažíme se prodávat orgonity jako umělecké dílo, překrásné, neuveřitelně čiré, uspořádané co se týče rozložení kamenů, hoblin a jiných vložených předmětů. Nehledejte ani naprosto precizní a rovnoměrné tvary! Orgonity jsou úplně o něčem jiném, třeba to, co si málokdo uvědomuje, je v úhlu hrotu krišťálu uvnitř orgonitu. Otočení ve správném směru (plusu a mínusu) a čistotě při zalévání do hmoty. Málokdo dodržuje čistící proces při výrobě, je to zdlouhavý a také nákladný postup. Pročištěná energie musi ven, nikoliv "ubíjet" se uvnitř!

Když chytíte ten správný orgonit, v ruce ucítíte hřejivost, stažení hrdla a posléze zježení chloupku na těle... To je ten správny orgonit a jen pro Vás. Tento pocit však nemusí přijit ihned, záleží na citlivosti jednotlivce.

Naše orgonity toto mají a umí to, jako ještě některé z mála nabízené na celém světě!